Welcom bij Schmölders

Al in 1895 werd Schmölders GmbH & Co. KG opgericht en wordt geleid door de eigenaar. Wij zijn begonnen als een handelsonderneming, maar zijn halverwege de jaren vijftig zelf gaan produceren en te ontwikkelen. Onze filosofie is sinds die tijd altijd hetzelfde gebleven. We produceren zoveel mogelijk in eigen huis om kwaliteit en een korte levertijd te kunnen garanderen.

Schmölders heeft nu naast de fabricage van industriële borstels, een complete werkplaats waar we draai- en freesproducten in kleine en middelgrote series fabriceren. Ook zijn we in staat om grote producten te verspanen. Wij fabriceren onder andere matrijzen, opspanmallen, buigmallen en doen sinds kort ook reparatie van spindels.

De montage en demontage gebeurt bij de klant en de revisie wordt intern gerealiseerd, evenals het proefdraaien en uittesten. Door gebruik te maken van een 3D-meetmachine in een geklimatisierd ruimte, kunnen wij u de hoogste precisie garanderen.

Met passie dragen wij zorg voor uw opdrachten. Niet voor niets is het bedrijf al in handen van de vierde generatie. Bij het zoeken naar oplossingen denken wij met u mee.